Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Carti in categoria Gastronomie

Ciupercile de la A la Z cu 90 de retete culinare cu ciuperci
-30%
Ciupercile nu sunt pentru om nici dusmani neiertatori, dar nici mana cereasca. Ele sunt un dar al naturii la care nu e bine sa ne lacomim. Cartea cuprinde detalii numai despre cele mai reprezentative ciuperci comestibile (88 la numar), cu numele stiintific si denumirea populara, aspecte generale, corpul fructifer, carnea, locul unde cresc, cu ce alte ciuperci se pot confunda, trei semne distinctive, cum se pot prepara. Pentru retete s-au studiat carti de bucate romanesti, frantuzesti si italiene...
Editura 

EMIA

PRP: 49,00 Lei  34,30 Lei Afla cand va reveni in stoc
in curs de reaprovizionare
Ciupercile de la A la Z cu 90 de retete
-30%
Ciupercile nu sunt pentru om nici dusmani neiertatori, dar nici mana cereasca. Ele sunt un dar al naturii la care nu e bine sa ne lacomim. Cartea cuprinde detalii numai despre cele mai reprezentative ciuperci comestibile (88 la numar), cu numele stiintific si denumirea populara, aspecte generale, corpul fructifer, carnea, locul unde cresc, cu ce alte ciuperci se pot confunda, trei semne distinctive, cum se pot prepara. Pentru retete s-au studiat carti de bucate romanesti, frantuzesti si italiene...
Editura 

EMIA

PRP: 33,60 Lei  23,52 Lei Afla cand va reveni in stoc
in curs de reaprovizionare
Alimentatie, nutrienti, alimente
„Lucrarea de fata este opera unui prestigios profesor universitar care intreaga viata a cautat sa descifreze cele mai subtile etape ale proceselor intime care se petrec cu materia, in general, si cu cea vie, in special." (Dr.ing.Gheorghe Grecu)ISBN: 973-8163-84-6; 280 pag.
Editura 

EMIA

Alimentatie - nutrienti, alimente
Lucrarea de fata este opera unui prestigios profesor universitar care intreaga viata a cautat sa descifreze cele mai subtile etape ale proceselor intime care se petrec cu materia, in general, si cu cea vie, in special." (Dr.ing.Gheorghe Grecu)ISBN: 973-8163-84-6
Editura 

EMIA