Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.
 
 

Preparate vegetariene si conserve din ciuperci - Tudor, Ioana

Editura UNIVERSITARA - colectia TIMP LIBER

-3.08 Lei
Preparate vegetariene si conserve din ciuperci

Livrare in:  Bucuresti - Sector 1

Tara: *
Judet: *
Oras: *
In Bucuresti - ridicare din Pachetomat.

Cost livrare: 8.00 Lei

In Bucuresti - livrare la usa.

Cost livrare: 10.00 Lei

In Bucuresti - ridicare din oficiu postal.

Cost livrare: 11 Lei

In Bucuresti - ridicare din EasyBox.

Cost livrare: 12.90 Lei

In Tara - ridicare din Pachetomat.

Cost livrare: 8.00 Lei

In Tara - livrare la usa.

Cost livrare: 14.90 Lei

In Tara - ridicare din oficiul postal.

Cost livrare: 11 Lei

In Tara - ridicare din EasyBox.

Cost livrare: 12.90 Lei

In Extern - livrare rapida la usa.

Cost livrare:

In Bucuresti - ridicare din Pachetomat.

Cost livrare: 8.00 Lei

In Bucuresti - livrare la usa.

Cost livrare: 10.00 Lei

In Bucuresti - ridicare din oficiu postal.

Cost livrare: 11 Lei

In Bucuresti - ridicare din EasyBox.

Cost livrare: 12.90 Lei

In Tara - ridicare din Pachetomat

Cost livrare: 8.00 Lei

In Tara - livrare la usa

Cost livrare: 14.90 Lei

In Tara - ridicare din oficiul postal

Cost livrare: 11 Lei

In Tara - ridicare din EasyBox

Cost livrare: 12.90 Lei

In Extern - livrare rapida la usa

Cost livrare:

Preparate vegetariene si conserve din ciuperci

Apreciere: 4.3/7 (8 voturi)
Colectia: TIMP LIBER
PRP:19,27 LeiAcesta este pretul recomandat de producator/ pretul de coperta. Pretul de vanzare este afisat mai jos
16,19 Lei
Diferența: 3.08 Lei

Descriere Specificatii

Descriere - Preparate vegetariene si conserve din ciuperci

Cuprinsul cartii - Preparate vegetariene si conserve din ciuperci:

1. Alimentatia si sanatatea / 9
Tipuri de nutritie / 9
Despre consumul de carne / 11
Avantajele consumului de alimente vegetale / 12
Trecerea de la consumul de carne la cel de produse vegetale / 13
Sfaturi utile privind prepararea alimentelor / 14
Ciupercile in alimentatie /  15

2. Retete culinare cu ciuperci / 21
Aperitive - gustari / 21
Salate / 40
Supe, supe-creme, borsuri, ciorbe / 48
Sosuri / 61
Mancaruri / 64

3. Conserve din ciuperci / 133

4. Atentie la ciupercile toxice si otravitoare / 145

Bibliografie / 151

Index / 153


Produsul face parte din colectia TIMP LIBER

Pentru orice solicitare contactati departamentul Suport Clienti LibrariaOnline.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.

LibrariaOnline.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.


Vezi alte carti scrise de Ioana Tudor

Alte carti din colectia TIMP LIBER

Alte carti de la editura UNIVERSITARA

Editura UNIVERSITARA. Carti de la editura UNIVERSITARA
Nu exista comentarii referitoare la acest produs.