Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles
Resurse pentru Profesori, Viitor pentru Elevi
Esti CADRU DIDACTIC? Aplica pentru a deveni membru si pentru a avea acces la beneficiile programului nostru.
vezi beneficiile si cum te poti inscrie in program
Daca esti client PREMIUM, beneficiezi de 5% extra reducere la acest produs folosind voucherul activ din contul tau.
PRET CLIENT PREMIUM: XX,XX LEI Arata pret
Afla cum poti deveni client PREMIUM.
Manualul este realizat in conformitate cu programa scolara pentru clasa a XII-a, filiera Tehnologica, profilul Servicii, calificarea Tehnician in gastronomie, aprobata prin Anexa nr. 2 la OMEdC nr. 3172 din 30.01.2006.Cuprinde trei module de specialitate:Modulul I – Organizarea productiei de patiserie-cofetarie;Modulul II – Managementul calitatii;Modulul III – Particularitatile cateringului.Numar pagini: 216Anul aparitiei: 2012Autori: Constanta Brumar, Angelina Dudan, Corina Gavrila, Valentina Capota
Categorie: Manuale scolare » Clasa a 12-a » Altele
Autor: Brumar, Constanta