Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Manuale scolare - Scoli Profesionale - Altele

Tehnician in Turism. Manual pentru calificarea TEHNICIAN IN TURISM, clasa a XI-a
-17%
Manual realizat pentru domeniul Turism si alimentatie public, nivel 3 Ruta directa de calificare. NOTA INTRODUCTIVA Adaptarea la noile cerinte ale economiei de piata, presupune insusirea acelor competentecare sa dezvolte in randul elevilor inaltul profesionalism, initiativa, perspicacitatea, abilitatea de aopera eficace intr-un cadru economic dinamic si concurential. Predarea modulelor la Nivelul 3 - calificarea „Tehnician in turism” – urmareste formarea laviitorii absolven...
PRP: 24,09 Lei  19,99 LeiAdauga in cos
In Stoc
Ospatar(manual pentru calificarea ospatar, vanzator in unitati de alimentatie publica)
-17%
PRP: 24,09 Lei  19,99 LeiAdauga in cos
In Stoc
Cofetar-Patiser. Manual pentru calificarea Cofetar-Patiser. Anul de completare
-17%
Cofetar-Patiser. Manual pentru calificarea Cofetar-Patiser. Anul de completare Autor: Dinca Cristian - coordonatorFormat: 16,5 x 23,5Anul publicarii: 2007Pagini: 304
PRP: 24,10 Lei  20,00 LeiAdauga in cos
In Stoc
Bucatar (manual pentru calificarea de bucatar, an de completare)
-17%
Autor: Dinca coordonator CristianAnul publicarii: 2007Pagini: 320Dimensiuni: 16,5 x 23,5Coperta: brosata