Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.
 
 

Ceai, cafea, cacao. Istorie, beneficii, retete - Stefanescu, Oana

Editura ALLFA

Ceai, cafea, cacao. Istorie, beneficii, retete

Ceai, cafea, cacao. Istorie, beneficii, retete

Apreciere: 4.8/7 (15 voturi)
Editura: ALLFA
Status: Epuizat

Descriere

Descriere - Ceai, cafea, cacao. Istorie, beneficii, retete




Cartea cuprinde un istoric al ceaiului si al cafelei. Se vorbeste despre ariile de raspandire a ceaiului, cafelei, a arborelui de cacao, despre tipurile si sortimentele de ceai, cafea. Sunt prezentate retete cu ceai, cafea si povesti despre casele celebre de ciocolata.

 

Despre ceai:
- istoria ceaiului in India, China, apoi Europa;
- fazele prin care trece ceaiul: cultivare, recoltare, zvantare, fermentare, uscare;
- sortimente de ceaiuri.

 

Despre cafea:
- istoria cafelei;
- metode de preparare a cafelei;
- despre cafenele renumite;
- producatorii de cafea.

 

Despre cacao:
- arborele de cacao;
- povestea caselor celebre de ciocolata.



Numar pagini:224
Anul aparitiei:2012

Pentru orice solicitare contactati departamentul Suport Clienti LibrariaOnline.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.

LibrariaOnline.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.


Alte carti de la editura ALLFA

Editura ALLFA. Carti de la editura ALLFA