Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles
Daca esti client PREMIUM, beneficiezi de 5% extra reducere la acest produs folosind voucherul activ din contul tau.
PRET CLIENT PREMIUM: XX,XX LEI Arata pret
Afla cum poti deveni client PREMIUM.
Prepararea mezelurilor presupune anumite cunostinte de baza, motiv pentru care o asemenea indeletnicire este practicata in special de profesionistii in domeniu. In aceasta carte, scrisa pe intelesul tuturor, autorul se adreseaza nu doar macelarilor profesionisti, pentru imbogatirea si desavarsirea cunostintelor acestora, ci si amatorilor care doresc sa prepare singuri carnati si alte mezeluri in gospodaria proprie.Pas cu pas, cititorii sunt informati care sunt sortimentele de carne potrivite pentru diferite tipuri de carnati, condimentele si alte adaosuri folosite, in ce consta procesul de afumare, in ce conditii se depoziteaza si se pastreaza carnatii.Retetele de carnati si alte mezeluri, precum si de pateuri si aspicuri, prezentate in carte - toate incercate si verificate de autor - sunt insotite de fotografii ale preparatelor respective. Printre retetele prezentate se numara si unele destinate celor care, din motive de sanatate, nu pot consuma decat preparate din carne cu continut redus de grasime.Nr. de pagini : 168Anul aparitei : 2015
Colectie: GASTRONOMIE
Categorie: Practice si timp liber » Sfaturi practice » Gastronomie
Autor: Bernhard, Gahm