Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles
Daca esti client PREMIUM, beneficiezi de 5% extra reducere la acest produs folosind voucherul activ din contul tau.
PRET CLIENT PREMIUM: XX,XX LEI Arata pret
Afla cum poti deveni client PREMIUM.
33 de retete autentice din perioada 1908-1971De Craciun, sa sarbatorim cu dragoste si pace Nasterea Domnului alaturi de cei dragi, rasfatandu-ne cu dulciuri cu ciocolata pregatite dupa aceste retete istorice, retete autentice din perioada 1908-1971. Fie ca dorim sa facem prajituri mai marunte sau mai mari, regasim in aceasta colectie de retete istorice dulciuri cu ciocolata pentru toate gusturile, de la fursecuri cu marmelada, macaroane, pricomigdale, castane imitate, cartofi si bomboane la torte, prajituri, checuri, eclere, placinta, salam si turta dulce. Sa readucem in sufletele noastre mangaierea strabunilor oferind celor dragi gusturi autentice si clipe care vor deveni de neuitat! - Norica Birzotescu
Numar pagini: 80Format: 21x15An aparitie: 2021
Categorie: Practice si timp liber » Sfaturi practice » Gastronomie
Autor: Birzotescu, Norica