Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Carti in categoria Gastronomie

Ordoneaza
:
Wagner, Franz S
Tip afisare:
Afumaturi. Pastrama. Carnati
-18%
Toate informatiile privind condimentele, saramura potrivita precum si tehnicile adiacente - afumarea, maturarea - necesare fabricarii produselor din carne nu sunt informatii pecare le detine toata lumea, Aceasta carte vi le dezvaluie pe toate, pas cu pas!Din cuprins:Calitatea produsului brutTehnologia afumarii:- diferite metode de afumare;- construirea unei afumatori;- greseli legate de metodele de afumare si urmarirea acestora.Nu toata sunca este la felTehnologia asezarii in saramuraTehnologia ...
Editura 

M.A.S.T.

PRP: 25,00 Lei  20,50 LeiAdauga in cos
In Stoc