Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Carti in categoria Gastronomie

Ordoneaza
:
Tudor, Ioana
Tip afisare:
Preparate vegetariene si conserve din ciuperci
-16%
Cuprinsul cartii - Preparate vegetariene si conserve din ciuperci:1. Alimentatia si sanatatea / 9Tipuri de nutritie / 9Despre consumul de carne / 11Avantajele consumului de alimente vegetale / 12Trecerea de la consumul de carne la cel de produse vegetale / 13Sfaturi utile privind prepararea alimentelor / 14Ciupercile in alimentatie / 152. Retete culinare cu ciuperci / 21Aperitive - gustari / 21Salate / 40Supe, supe-creme, borsuri, ciorbe / 48Sosuri / 61Mancaruri / 643. Conserve din ciuperci / 13...
Editura 

UNIVERSITARA