Schimband gandirea, iti schimbi viata. Editia a III-a revizuita

de Tracy, Brian

-35%
Schimband gandirea, iti schimbi viata. Editia a III-a revizuita
Mareste imaginea

Schimband gandirea, iti schimbi viata. Editia a III-a revizuita

Categoria: Practice » Educatie » Motivational
Status: Disponibil (in limita stocului)
Apreciere: 7.0/7 (1 vot)
Timpul maxim de procesare al acestui produs este de 2 zile.
Produsele de curand epuizate nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Descriere - Schimband gandirea, iti schimbi viata. Editia a III-a revizuita

Schimband gandirea, iti schimbi viata prezinta un sistem clar si concis menit sa va dezvaluie structura mentala necesara pentru a avea succesul dorit pe fiecare plan al vietii.

Brian Tracy se axeaza indeosebi pe importanta fixarii scopurilor, pe disciplina gandirii si pe dorinta de a reusi in pofida oricarui obstacol. Cele douasprezece principii descrise in carte sunt menite sa ajute pe oricine porneste pe drumul implinirii totale atat in viata personala, cat si in cea profesionala. Autorul este unul dintre cei mai cunoscuti oratori profesionisti si o personalitate in lumea afacerilor de astazi.

 

Brian Tracy detine functiile de chairman si CEO la Brian Tracy International, o companie specializata in instruirea si dezvoltarea persoanelor si a organizatiilor. E presedintele Universitatii Brian Tracy si ocupa pozitia de Chief Learning Officer al iLearning Global.com.

Inainte de a-si fonda propriile companii, a avut cariere de succes in marketing si vanzari, investitii, proprietati imobiliare, consultanta in management si alte cateva domenii conexe.

A fost consultant pentru mai mult de 1 000 de companii si a vorbit in fata a peste 4 000 000 de oameni, in cadrul a peste 4 000 de conferinte si seminarii, desfasurate pe tot cuprinsul Statelor Unite, in Canada, precum si in alte 40 de tari. In calitate de orator apreciat in intreaga lume, Tracy isi sustine discursurile in fata a peste 250 000 de ascultatori anual. Seminariile sale vizeaza dezvoltarea personala si profesionala si sunt structurate pe teme precum leadership, vanzari, stima de sine, obiective, strategie, creativitate si psihologia succesului, aceste evenimente desfasurandu-se in fata multor persoane cu functii executive provenind din cele mai importante corporatii americane.

Are o experienta profesionala de 30 de ani in domenii precum economia, istoria, afacerile, filozofia si psihologia.

A calatorit si a lucrat in peste 80 de tari de pe toate continentele si cunoaste patru limbi.

Este autorul a peste 45 de carti care au devenit bestseller si care au fost traduse in zeci de limbi. A elaborat peste 300 de programe de invatare audio si video, care, de asemenea, au fost traduse in mai multe limbi.


Titlu original: Change Your Thinking, Change Your Life. How to Unlock Your Full Potential for Success
Traducator: Angelica-Raluca Caliman
Coperta: Griffon and Swan
Anul aparitiei: 2011
Numar pagini: 336
Format: 13 x 20 cm


Biografia autorului Tracy, Brian

Brian Tracy

CEO al Brian Tracy International, companie specializata in training si dezvoltare a antreprenorilor si a organizatiilor,

-  Public Speaker,
-  Professional Speaker,
-  Keynote Speaker,
-  Business Coach,
-  Antreprenor,
-  Autorul a peste 300 de de carti audio si programe de dezvoltare video,inclusiv cel mai bine vandut program din toata lumea, Psihologia succesului.

Filozofie de viata: Nu gasi scuze, vinovati si actiuni lipsite de sens in jurul tau.

Nu stim altii cum sunt, dar acest om este extraordinar!

In anul 1944, in Van...
Pagina autorului Tracy, Brian
Alte carti ale autorului:

Alte carti de la editura CURTEA VECHE

Editura CURTEA VECHE. Carti de la editura CURTEA VECHE
-35%
Calculatorul: binefacere sau blestem?
Titlul original: Trapped in the net Traducător: Raluca Schidu Coperta: Alexandru Eugen Gustea Nu tehnica este elementul periculos. Nu există o demonie a tehnicii. Există īn schimb misterul esenţei ei. Ca un destin al scoaterii din ascundere, esenţa tehnicii reprezintă pericolul. (Martin Heidegger) Prometeu īntruchipează mitul omului progresist, care īndrazneşte să aducă "focul" īn mijlocul oamenilor. Oare putem īnţelege astă
Editura 

CURTEA VECHE

  16,00 10,40 Lei
-35%
Cite ceva despre filozofie
Titlul original: Introducing philosophy Traducător: Irina-Margareta Nistor Coperta: originală Prezentare: Colecţia "Cīte ceva despre...", traducerea īn romāneşte a faimoasei colecţii internaţionale "Introducing", vrea să explice pe īnţelesul tuturor marile preocupări ale omenirii şi să scoată din sfera tabu-ului personalităţi din istoria culturală a lumii. Considerate de elitişti subiecte inaccesibile public
Editura 

CURTEA VECHE

  14,00 9,10 Lei
-35%
Cite ceva despre Platon
Titlul original: Introducing Plato Traducător: Raluca Maria Schidu Coperta: originală Prezentare: Colecţia "Cāte ceva despre...", traducerea īn romāneşte a faimoasei colecţii internaţionale "Introducing", vrea să explice pe īnţelesul tuturor marile preocupări ale omenirii şi să scoată din sfera tabu-ului personalităţi din istoria culturală a lumii. Considerate de elitişti subiecte inaccesibile publicului larg
Editura 

CURTEA VECHE

  14,00 9,10 Lei
Vezi toate cartile editurii CURTEA VECHE

Contact rapid

Call Center

 021.539.07.07  0726.17.35.39

Date companie

Administrat de: MG NET Distribution SRL | PROTECTIA CONSUMATORILOR ā€“ A.N.P.C. Tel. 021 9551 | Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal nr. 19898Social Media

     

Urmarire colet
un serviciu LivrariOnline.ro
Program profesori
Folosim servicii
Sigla PlatiOnline.ro