Puterea actorului

de Chubbuck, Ivana

Puterea actorului

Puterea actorului

Status: Epuizat
Apreciere: 5.0/7 (3 voturi)
Acest titlu este epuizat

Descriere - Puterea actorului

Cartea ofera descrierea unei metode in 12 pasi prin care puteti deveni si trai personajul. Volumul preia texte clasice si contemporane din piese de teatru sau scenarii de film care sunt explicate foarte minutios dupa metoda Ivana Chubbuck.

"Eu ii invat pe actori cum sa castige pentru ca asta fac oamenii si in viata reala - urmaresc un tel. Metoda Chubbuck s-a nascut din cautarea mea de a intelege si de a-mi depasi traumele personale - mai ales atunci cand ele s-a rasfrant asupra interpretarii si vietii mele. Nici n-am stiut cat de eficient si de profund va deveni acest concept."
Generatiile anterioare de actori s-au ghidat dupa tehnicile traditionale ale lui Stanislavski, Meisner si Strasberg. Preluand teoriile acestor maestri si aducandu-le intr-un nou registru psihologic si de studiu aprofundat al comportamentului uman, Ivana Chubbuck a reusit sa puna bazele unei metode de lucru care aduce actoria la un nou nivel, la felul cum pot fi utilizate suferinta si emotiile interioare nu ca scop in sine, ci ca masa de manevra in atingerea unui tel.
Ivana Chubbuck, profesoara de actorie cu aura de star, isi dezvaluie in aceasta carte stralucita metoda care a stat la baza carierei celor mai multi dintre actorii de succes de la Hollywood, intre acestia numarandu-se Brad Pitt, Charlize Theron, Djimon Hounsou, Elisabeth Shue si Halle Berry. A pregatit mii de studenti vreme de peste 20 de ani. A fondat Ivana Chubbuck Studios la Hollywood, loc de studiu preferat de catre actori, scenaristi si regizori. Mass-media a numit-o una dintre cele mai importante voci in privinta artei actorului.

"Ivana Chubbuck este principalul profesor de actorie al secolului XXI. Datorita cursurilor Ivanei, cariera mea a pornit pe un cu totul alt fagas, iar profunzimea cu care am inceput sa lucrez avea sa constituie o schimbare radicala. Cartea ei va fi o binecuvantare pentru orice actor in devenire si un dar pentru noi toti, care am avut destul noroc incat sa practicam acest mestesug magnific." Halle Berry

"Metoda Chubbuck mi s-a parut complexa si plina de resurse in crearea unui personaj, iar cartea - o nesfirsita sursa de idei cand te afli in impas creativ." Monica Barladeanu

Nu exista comentarii referitoare la acest produs.Alte carti de la editura QUALITY BOOKS

Editura QUALITY BOOKS. Carti de la editura QUALITY BOOKS
QUALITY BOOKS

Formular contact

Call Center

 021.539.07.07  0726.17.35.39

Informatii

Administrat de: MG NET DISTRIBUTION SRL

Potectia datelor cu caracter personal: A.N.S.P.D.C.P nr. 19898

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: A.N.P.C. tel. 021 9551

Platforma SOL: formular online
Social Media

     


Formular contact
Urmarire colet
un serviciu LivrariOnline.ro
Folosim servicii
Sigla PlatiOnline.ro