Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.
 
 

Procese de baza in alimentatie. Clasa a IX-a - Brumar, Constanta

Editura CD PRESS

Procese de baza in alimentatie. Clasa a IX-a

Cartea face parte din campania

Book Lovers Weekend - Transport GRATUIT la Pachetomat pentru comenzile peste 50 de lei

Campania este valabila in perioada 20/04/2024 - 21/04/2024 in limita stocului disponibil. vezi alte carti din campanie

Programul Pro Scientia

Resurse pentru Profesori, Viitor pentru Elevi

Esti CADRU DIDACTIC? Aplica pentru a deveni membru si pentru a avea acces la beneficiile programului nostru.

vezi beneficiile si cum te poti inscrie in program

Procese de baza in alimentatie. Clasa a IX-a

Apreciere: 4.2/7 (14 voturi)
Editura: CD PRESS
Status: Epuizat

Descriere

Descriere - Procese de baza in alimentatie. Clasa a IX-a

Auxiliarul PROCESE DE BAZA IN ALIMENTATIE pentru clasa a IX-a este realizatin conformitate cu programa aprobata prin OMENCSnr. 4457/05.07.2016 si se adreseaza elevilor si profesorilor de liceu, filiera tehnologica, si de invatamant profesional, cu specializari din domeniile de pregatire profesionala TURISM SI ALIMENTATIE, dar si celor care doresc sa se instruiasca.

Domeniul de pregatire profesionala TURISM SI ALIMENTATIE

Auxiliarul PROCESE DE BAZA IN ALIMENTATIE pentru clasa a IX-a este realizatin conformitate cu programa aprobata prin OMENCSnr. 4457/05.07.2016 si se adreseaza elevilor si profesorilor de liceu, filiera tehnologica, si de invatamant profesional, cu specializari din domeniile de pregatire profesionala TURISM SI ALIMENTATIE, dar si celor care doresc sa se instruiasca.

Modulul Bazele contabilitatii a primit avizul MEN 3530/04.04.2018, in cadrul volumului TURISM SI ALIMENTATIE.

Auxiliarul este structurat in sase capitole, dupa cum urmeaza:

    CAPITOLUL 1: Dotari specifice spatiilor de productie culinara si de patiserie-cofetarie
    CAPITOLUL 2: Amenajarea spatiilor de servire
    CAPITOLUL 3: Activitati specifice crearii ambientului in sala de servire
    CAPITOLUL 4: Materii prime si auxiliare folosite in alimentatie
    CAPITOLUL 5: Prelucrarea primara a materiilor prime si auxiliare in alimentatie
    CAPITOLUL 6: Prelucrarea termica a materiilor prime si auxiliare

Pentrufixarea si evaluarea cunostintelor dobandite au fost prevazute fise de lucru si teste de evaluare, profesorul putand sa le utilizeze in activitatile de predare/invatare, recapitulare, evaluare initiala sau finala.


Anul aparitiei: 2018
Numar de pagini: 176 pagini
ISBN: 9786065284241
Autori: Constanta BRUMAR, Viorica-Bella DORIN, Mariana MANOLE, Nicoleta NEGOIANU


Pentru orice solicitare contactati departamentul Suport Clienti LibrariaOnline.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.

LibrariaOnline.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.


Alte carti de la editura CD PRESS

Editura CD PRESS. Carti de la editura CD PRESS