Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.
 
 

Bucatarie internationala. Parjol editia a II- a - Parjol, Liliana Savulescu

Editura TEHNICA

Bucatarie internationala. Parjol editia a II- a

Bucatarie internationala. Parjol editia a II- a

Apreciere: 2.7/7 (3 voturi)
Editura: TEHNICA
Status: Epuizat

Descriere

Descriere - Bucatarie internationala. Parjol editia a II- a

Prinos de multumire catre o institutie a bucatelor spiritului care a stiut mereu sa vada in ,, Painea noastra cea de toate zilele" intruchiparea unor virtuti ale delicatetei feminine.

- O bucatarie plina de imaginatie si fantezie!...
- Peste 2500 de retete culinare din intreaga lume!...
- Un ghid util... si pe gustul tuturor!




  Bucataria internationala este o lucrare originala, ampla, bine sistematizata dupa cele trei feluri de mancare care alcatuiesc un meniu pana la desert. Lucrarea incepe cu prezentarea de aluaturi folosite in bucatarie, urmata de un capitol amplu despre aperitive, sandvisuri si tartine servite pe paine. La felul I sunt prezentate aperitive si preparate picante, borsuri, ciorbe, supe, platouri si salate complete, budinci si sosuri.La felul II sunt descrise mancaruri si preparate picante, budinci si sosuri specifice pentru servitul celui de-al doilea fel de mancare. La felul III sunt prezentate fripturi si preparate picante, garnituri, salate budinci si sosuri . Budinci si sosuri apar la toate cele trei feluri, deoarece se pot servi in locul felurilor I, II, III de mancare; sunt zeci de retete. Mai sunt descrise retete despre conserve, muraturi si bauturi mai deosebite. Lucrarea se incheie cu meniul de Craciun, vestitul curcan cu diferite umpluturi si garnituri. In carte sunt prezentate 238 retete de preparate la oala sub presiune, repartizate in cadrul felurilor I, II si III de mancare. Lucrarea cuprinde peste 1560 retete romanesti si 834 retete internationale din 46 de tari. De asemenea, este prezentata o reteta inedita de la 1773 ( Koninginsuppe –Supa reginei) preparata pentru prima data la Leipzig. Gospodinele tinere si cele cu experienta gasesc in aceasta carte un evantai de retete cu grija selectionate, apetisante usor de preparat si aspectuase. Lucratorii specialisti in arta culinara isi vor imbogati retetarul personal. Cu ajutorul acestei lucrari, dumneavoastra, dragi cititori, va puteti intocmi meniuri dupa gust, dupa sezon, meniuri vegetariene, meniuri speciale pentru zile festive etc. Este un ghid multumita caruia puteti sa dati curs liber imaginatiei, fanteziei. Se pot realiza creatii amuzante si savuroase, care vor face bucuria familiei si a invitatiilor. Placerea pe care o ofera o masa buna ne incanta toate simturile cu aromele subtile ale preparatelor, cu ingredientele lor sublime, culorile si formele lor originale.   
 
 
  Autori: Liliana Parjol Savulescu, Denisa Parjol Savulescu
  Nr.pagini: 663
 

Pentru orice solicitare contactati departamentul Suport Clienti LibrariaOnline.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.

LibrariaOnline.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.


Alte carti de la editura TEHNICA

Editura TEHNICA. Carti de la editura TEHNICA