Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles
Livrare in: Bucuresti - Sector 1
Cost livrare: 8.00 Lei
Cost livrare: 15 Lei
Cost livrare: 10.00 Lei
Cost livrare: 11 Lei
Cost livrare: 12.90 Lei
Cost livrare: 14.90 Lei
Cost livrare:
Dupa ce ati completat numarul de telefon, un consultant Relatii Clienti va va apela in maxim 15 minute pentru a va prelua comanda cu toate detaliile necesare
Atunci cand conservam fructe, legume, branza sau peste trebuie sa acordam mare importanta savorii si aromelor preparatelor. Acestea se obtin prin diferite combinatii de gusturi, care se ating prin amestecul de condimente, conservanti precum otet, ulei, alcool, sare si zahar. Pe langa numeroase retete, in carte veti gasi si imagini in care sunt prezentate etapele de pregatire ale unor preparate.
Din continut:
Ulei pentru WokPeste marinatPrunein vin rosuSparanghel muratLarnarin saramuraCondimente pentru supaRosii umplute cu branzaBranza de oaie marinata cu baconLamai in vodcaRenglotein mierePesto cu leurda
Autori: Eva Aufreiter, Bernadette Baumgartner, Birgit Hauer, Chistine Mahringer - Edere, Anna ObermayrAnul aparitiei: 2018Numar pagini: 154Format: 13x20