Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.
 
 

Istoria Gustului - ***

Editura VELLANT

-18.77 Lei
Istoria Gustului

Cartea face parte din campania

Book Lovers Weekend - Transport GRATUIT la Pachetomat pentru comenzile peste 50 de lei

Campania este valabila in perioada 20/04/2024 - 21/04/2024 in limita stocului disponibil. vezi alte carti din campanie

Istoria Gustului

Apreciere: 3.2/7 (5 voturi)
Autor: ***
Editura: VELLANT
Categoria: Stiinte umaniste » Arta
Status: In curs de reaprovizionare
Timp confirmare stoc: 1 - 4 zile lucratoare

PRP:125,13 LeiAcesta este pretul recomandat de producator/ pretul de coperta. Pretul de vanzare este afisat mai jos
106,36 Lei
Diferența: 18.77 Lei

Descriere Specificatii

Descriere - Istoria Gustului

Istoria gustului este prima carte care discuta realizarile culinare ale diferitelor civilizatii, din trecut si prezent, descoperirile de ultima ora din istoria mondiala a gastronomiei, aruncand o noua lumina asupra placerii de a manca. Rezultatul este o complexa istorie a gustului: o incursiune prin cele mai elevate, elegante si placute ganduri despre mancare – ingrediente, preparare, prezentare – din preistorie pana in prezent. Care este motivul pentru care europenii, a caror bucatarie a fost una puternic condimentata incepand din vremea Imperiului Roman, au ajuns sa piarda complet gustul condimentelor pana in secolul al XIX-lea? Cum au influentat cafeaua si ciocolata obiceiurile culinare europene si comertul international? Care au fost originile sofisticatei si variatei bucatarii arabe? De la inceput pana la sfarsit, aceste pagini spun povestea incitanta si bogat ilustrata a unuia dintre obiceiurile umane vitale, care nu doar ne tine in viata, ci ne face sa ne simtim vii. Paul Freedman este profesor de istorie Chester D. Tripp la Universitatea Yale, anterior seful Catedrei de Istorie. O autoritate in istoria medievala a Spaniei, el este autorul lucrarii Images of the Medieval Peasant, care a fost premiata de Medieval Academy of America cu Medalia Haskins in 2002. Zeci de ani a cautat – si a gasit – mancaruri rafinate si noi experiente culinare in numeroase tari.

Paul Freedman este profesor de istorie Chester D. Tripp la Universitatea Yale, anterior seful Catedrei de Istorie. O autoritate in istoria medievala a Spaniei, el este autorul lucrarii Images of the Medieval Peasant, care a fost premiata de Medieval Academy of America cu Medalia Haskins in 2002. Zeci de ani a cautat – si a gasit – mancaruri rafinate si noi experiente culinare in numeroase tari.


Pentru orice solicitare contactati departamentul Suport Clienti LibrariaOnline.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.

LibrariaOnline.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.


Alte carti de la editura VELLANT

Editura VELLANT. Carti de la editura VELLANT