Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Despre Cosmin Dragomir

Cosmin Dragomir – jurnalist culinar ? Experienta: lucreaza de aproximativ 20 de ani in mass- media din care in ultimii zece s-a specializat pe gastronomie. ? In aprilie 2017 a lansat gastroart.ro prima revista dedicata cercetarii istoriei gastronomiei si a ospitalitatii romanesti ? In mai 2018 a lansat editura omonima unde a tiparit 10 titluri de gastronomie romaneasca, din care Retete Interbelice – Constantin Bacalbasa obtine un premiu la Gourmand World Cookbook Awards (2021) ? Este co-organizatorul Congresului National de Gastronomie si Vin si co-initiatorul Legii Ziua Nationala a Gastronomiei si Vinurilor din Romania ? A organizat zeci de conferinte, dezbateri si seri tematice dezvoltand conceptul de Identitatea Gastronomica Nationala ? Este autorul volumului: Curatorul de Zacusca si alte povestiri culinare romanesti ? Lucreaza la Enciclopedia Universala a Sarmalelor ? Organizator Gala gastronomiei si vinurilor din Romania (2.12.2019) cu prezenta a peste 60 de ambasadori la Bucuresti ? Este autorul a sute de articole, editoriale, interviuri, anchete si reportaje cu tematica gastronomica ? Diplome si premii de profil primite de la Gault & Millau, Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor, Asociatia Jurnalistilor de Turism, Horeca School, Horeca Insight.


Titlurile autorului Cosmin Dragomir (1 titluri prezente pe site)