Despre Cosmin Dragomir
Cosmin Dragomir – jurnalist culinar ? Experienta: lucreaza de aproximativ 20 de ani in mass- media din care in ultimii zece s-a specializat pe gastronomie. ? In aprilie 2017 a lansat gastroart.ro prima revista dedicata cercetarii istoriei gastronomiei si a ospitalitatii romanesti ? In mai 2018 a lansat editura omonima unde a tiparit 10 titluri de gastronomie romaneasca, din care Retete Interbelice – Constantin Bacalbasa obtine un premiu la Gourmand World Cookbook Awards (2021) ? Este co-organizatorul Congresului National de Gastronomie si Vin si co-initiatorul Legii Ziua Nationala a Gastronomiei si Vinurilor din Romania ? A organizat zeci de conferinte, dezbateri si seri tematice dezvoltand conceptul de Identitatea Gastronomica Nationala ? Este autorul volumului: Curatorul de Zacusca si alte povestiri culinare romanesti ? Lucreaza la Enciclopedia Universala a Sarmalelor ? Organizator Gala gastronomiei si vinurilor din Romania (2.12.2019) cu prezenta a peste 60 de ambasadori la Bucuresti ? Este autorul a sute de articole, editoriale, interviuri, anchete si reportaje cu tematica gastronomica ? Diplome si premii de profil primite de la Gault & Millau, Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor, Asociatia Jurnalistilor de Turism, Horeca School, Horeca Insight.PRP: 89,00 Lei (-5%) 84,55 Lei
Categorii
- Reduceri fulger
- Noutati
- Promotii
- Manuale scolare
- Rechizite scolare
- Culegeri si auxiliare scolare
- Birotica si papetarie
- Materiale didactice
- Beletristica
- Carti pt. copii
- Carte straina
- Limbi straine
- Drept
- Medicina si Farmacie
- IT & Calculatoare
- Multimedia
- Stiinte umaniste
- Stiinte exacte si tehnice
- Stiinte economice
- Practice si timp liber
- Publicatii si reviste
- Pachete carti (bundle-uri)
- Echipamente e-learning
- Jucarii si jocuri
- Idei cadouri
- In curs de aparitie
- Lichidare de stoc
Formular contact