Gibran, Kahlil

Gibran, Kahlil
S-a ocupat indeosebi de stiintele naturiste. A studiat timp de 10 ani homeopatia clasica, fitoterapia, antrenamentul NLP si a practicat timp de 15 ani Reiki, ocupandu-se de terapiile alternative si metodele nutritiei sanatoase.

Scriitorul este educat in traditia Reiki (Western lineage/Master/Teacher: Ushi - Hayashi - Furumoto - Brigitte Muller; Japanese lineage/Master/Teacher: Usui - Hayashi - Chiyoko Yamaguchi ) si a cercetat intesiv sistemul Usui de vindecare naturala impreuna cu radacinile si posibilitatile sale, inca de la inceputul cunoasterii sale in Reiki in 1987.

Din anul 1988 a inceput sa tina conferinte pe tema metodelor alternative de vindecare, a dezvoltarii personalitatii holistice si a succesului. De atunci, peste 8.000 de participanti din intreaga lume s-au inscris la cursurile lui sau au luat parte la seminariile si atelierele lui de lucru.

Prin munca sa, urmareste sa contribuie, cat mai curand, la rasaritul unei noi ere de aur pe pamant: era in care natura, fiintele umane si fiintele luminii sa traiasca impreuna in pace si fericire.

El considera ca este foarte importanta utilizarea cunoasterii spirituale pentru cresterea calitatii holistice a vietii si pentru vindecarea planetei.

Cele trei principii spirituale importante pe care urmareste sa le aplice in viata sa privata si profesionala sunt: principiul responsabilitatii personale, al dragostei si al constientei.

Rezultatele muncii lui Walter Lübeck au devenit deja cunoscute marelui public prin cele 25 de carti scrise - dintre care 8 sunt despre Reiki si au fost traduse in peste 20 de limbi - prin diverse articole din reviste specializate, prin casete video si software de consiliere personala.

Locuieste in nordul Germaniei, in muntii Weser, in mijlocul unui peisaj minunat, plin de locuri cu puteri stravechi si mistice.

Titlurile autorului Gibran, Kahlil (3)

Darul iubirii - Profetul - Nebunul - Nisip si spuma - Gradina Profetului - Portret in penita - Deschizatorul de drumuri -  Kahlil Gibran
-20%
Desi Gibran s-a considerat intotdeauna pictor si nu scriitor, celebritatea si-o datoreaza aproape in intregime cartilor sale. Reconcilierea celor doua inclinatii, literara si artistica, care si l-au revendicat fiecare pentru sine, s-a realizat totusi in opera lui scrisa, caci Gibran a scris ca si cum ar fi pictat. Chiar daca putin numeroase, povestirile lui pline de viata precum si „poemele in proza" au avut o influenta considerabila in epoca. Limbajul sau este simplu si colocvial, dar int...
Editura 

HERALD

29,00 23,20 Lei
Adauga in cos
expediere 24h
Iisus - Fiul Omului
-10%
Kahlil Gibran, autorul celebrei carti „Profetul”, s-a nascut in Liban unde si-a petrecut primii 12 ani de viata intr-o regiune extraordinar de frumoasa. A emigrat in America impreuna cu parintii sai in 1895. Dupa o perioada de studii la Paris, s-a intors in America si s-a stabilit la New York unde si-a scris cea mai mare parte a operelor sale. Moare in 1931, la varsta de 48 de ani. Publicata in 1928, dupa o perioada de aproape 20 de ani in care a lucrat la ea, „Iisus - Fiul Om...
Editura 

KAMALA

22,00 19,80 Lei
Adauga in cos
expediere 24h
Profetul (reeditare)
-23%
Peste 15000 exemplare vandute din 2000 (anul primei aparitii in limba romana) pana in prezent. Fragment din carte: Cand iubirea va face semn, urmati-i indemnul, Chiar daca drumurile-i sunt grele si prapastioase, Si cand aripile-i va cuprind, supuneti-va ei, Chiar daca sabia-i ascunsa-n penaju-i v-ar putea rani, iar cand va vorbeste dati-i crezare, Chiar daca vocea-i ar putea sa va sfarme visurile, asemenea vantului din miazanoapte care va pustieste gradinile. Fiindca precum iubirea ...
Editura 

MIX

15,00 11,55 Lei
Adauga in cos
expediere 24h
  Nume Producator Pret Data

Formular contact
Urmarire colet
un serviciu LivrariOnline.ro
Folosim servicii
Sigla PlatiOnline.ro