Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Despre Joseph Hadad

Nascut in Israel, din parinti cu origini marocane si tunisiene, Joseph Hadad a intrat in adolescenta la Scoala de Bucatari din Haifa si astfel si-a descoperit marea pasiune. S-a remarcat rapid in bucatariile hotelurilor unde a lucrat si a devenit, in 1989, executive chef la unul dintre cele mai mari hoteluri din Israel. In culmea gloriei, a plecat la Bucuresti, in 1996, unde viata l-a pus la incercare, dar i-a oferit si recompense. De atunci, el a devenit unul dintre cei mai cunoscuti bucatari din Romania, om de televiziune, proprietar de restaurante si consultant international de specialitate. Dincolo de israelianul temperamental pe care publicul il stie de la televizor, iar pasionatii de mancare, din restaurante, se afla un om sensibil, meticulos, hotarat, un bun dascal, un fiu, tata, prieten.


Titlurile autorului Joseph Hadad (2 titluri prezente pe site)