Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Despre Maria Kedrova

Maria Kedrova – cercetator, medic si nutritionist. Omul a cunoscut marul inaintea altor pomi fructiferi. Mai intai, marul a fost cultivat in Asia Mijlocie si in Caucaz, de unde a ajuns mai tarziu in Palestina si Egipt, apoi in Grecia Antica, Roma si, mai departe, in mars triumfal, in alte tari si pe alte continente. Povestile, de pe atunci, spuneau ca merele au un efect miraculos (povestea merelor care te intineresc), si nu intamplator. Calitatile folositoare si tamaduitoare ale merelor sunt diverse. Noi ne referim la cele de baza: cartea este dedicata nu merelor, ci otetului de mere. Dar sa nu uitam ca toate substantele folositoare care se afla in otet se obtin din mere. Marul este un fruct… cu istorie. Primul mar, dupa cum stim, l-a gustat Eva – ei i l-a oferit sarpele! In mitologia Greciei Antice marul a fost fructul care i-a invrajbit pe zei. Astazi, marul este unul dintre fructele cele mai miraculoase, care iti pot darui/mentine tineretea!


Titlurile autorului Maria Kedrova (3 titluri prezente pe site)