Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Despre Ligia Pop

Ligia Pop este liderul documentat in materie de alimentatie sanatoasa si raw food din Romania. Fiind mereu preocupata de o viata sanatoasa si nutritie, pe parcusul a 15 ani a aprofundat acest subiect prin studierea informatiilor oferite de personalitati internationale, profesori, doctori si academicieni in domeniu. Incepand din anul 2008 si-a urmat chemarea si s-a reprofilat pe promovarea intensa a unui stil de viata sanatos, devenind raw food chef si urmand mai intens specializarea in nutritie. Din anul 2009, a promovat acest stil de viata prin publicarea de articole, prin aparitii in mass-media, prin prezentari de sanatate si participarea la evenimente nationale. A publicat sase carti de specialitate: Retete vegane fara foc (care a castigat, in 2014, cel mai prestigios premiu la etapa nationala a Gourmand World Cookbook Awards, in cadrul categoriei „Best Vegan Cookbook“); Germeni si vlastari: surse de sanatate si energie; Deserturi pentru parinti si copii sanatosi; Jurnal de sarcina: sfaturi pentru o nastere naturala si un bebe sanatos; Diversificarea raw si vegana: sfaturi si retete pentru bebelusi si copii mai mari, precum si cartea de fata, ajunsa acum la a doua editie. La acestea se adauga o metoda de pian, Pasi in lumea muzicii. Este singurul raw chef din lume care a primit, in anul 2011, distinctia mondiala YouTube Next Chef. Pe langa numeroasele sale activitati, organizeaza anual, in toata tara, editii ale Raw Generation Expo, evenimente ce promoveaza un stil de viata sanatos, echilibrat, fiind totodata gazda show-urilor TV online „Ligia’s Kitchen“ si „De vorba cu Ligia“.


Titlurile autorului Ligia Pop (10 titluri prezente pe site)