Senge, M.Peter

Peter Senge a primit o licenta in inginerie aerospatiala la Universitatea Stanford . In timp ce la Stanford, a studiat, de asemenea, filozofia Senge. El a castigat mai tarziu, un MS in modelarea sistemelor sociale de la MIT in 1972. El a castigat, de asemenea, titlul de doctor de la MIT Sloan School of Management in 1978.

El a fost director al Centrului pentru invatarea organizationala la MIT Sloan School of Management , si este in prezent (2005) privind facultate la MIT .

El este presedintele fondator al Societatii pentru invatarea organizationala (SoL). Aceasta organizatie ajuta cu comunicarea de idei dintre marile corporatii. Acesta a inlocuit organizatia anterior cunoscut sub numele de, centru pentru invatarea organizationala la MIT.

El a avut o regulat meditatie practica incepand cu anul 1996 si a inceput meditezi cu o excursie la Tassajara , un budist Zen manastire, inainte de a participa la Stanford.El recomanda forme de meditatie sau similare de practica contemplativa.

Titlurile autorului Senge, M.Peter (1)

A cincea disciplina. Arta si practica organizatiilor care invata (Editie actualizata)
-20%
Cartea A cincea disciplina. Arta si practica organizatiilor care invata, a fost elogiata de The Financial Times drept una dintre cele cinci carti fundamentale pentru mediul de afaceri. Cele cinci discipline descrise aici, spune Peter Senge, reprezinta rezultatul experimentarii, cercetarii, documentarii si inventivitatii a sute de oameni. Am lucrat cu toate aceste discipline ani de zile, rafinand ideile despre ele, colaborand la cercetare si introducandu-le in organizatii din intreaga lume. La...
Editura 

BUSINESSTECH

  89,00 71,20 Lei
In stoc
  Nume Producator Pret Data

Formular contact
Urmarire colet
un serviciu LivrariOnline.ro
Folosim servicii
Sigla PlatiOnline.ro