Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Carti in categoria Gastronomie

Ordoneaza
:
Toti autorii
Tip afisare:
400 de retete culinare pentru copilul tau (0-3 ani ) - Editia a IV-a, revizuita
-30%
Cresteti mari si sanatosi!Un ghid complex si util privind alimentatia copiluluiVolumul „400 de retete culinare pentru copilul tau de la 0 la 3 ani” se axeaza pe alimentatia sanatoasa si corecta a copiilor de varsta mica si este rezultatul eforturilor multor medici si dieteticieni. Dr. Laurentiu Cernaianu a sintetizat informatiile, prezentandu-le intr-un mod accesibil. Lucrarea cuprinde:• Notiuni de gastronomie deosebit de utile in prevenirea si corectarea greselilor de nutritie,...
Editura 

ALL

Dietoterapie practica. 800 de retete culinare
Lucrarea contine elemente de dieta pentru unele dintre cele mai raspandite afectiuni, pentru fiecare categorie de boala fiind prezentate cateva generalitati asupra dietei care trebuie respectata, urmate de retete de pregatire a preparatelor alimentare recomandate bolnavilor respectivi. Retetele contin numarul de portii, materiile prime necesare, precum si modul de preparare. In sectiunea finala a cartii exista un index alfabetic al tuturor retetelor descrise. Rezultat al unei bogate experi...
Editura 

ALL

400 de retete culinare pentru copilul tau (0-3 ani )
Lucrarea constituie un ghid complex si util privind alimentatia copilului 0-3 ani, atat in familie, cat si in colectivitati, cuprinzand: - notiuni de gastronomie, deosebit de utile in prevenirea si corectarea unor greseli de nutritie; - peste 400 de retete de preparare a alimentelor, fiecare preparat avand calculata valoarea sa calorica; - 700 de meniuri zilnice proprii fiecarei grupe de varsta, urmarind asigurarea unei varietati cat mai largi, atat in ceea ce priveste componentele, cat si ...
Editura 

ALL

400 de retete culinare pentru copilul tau (3-15 ani )
Cartea contine: - evidentierea necesitatilor nutritive ale copiiilor conform diferitelor etape de varsta; - un breviar gastronomic in care sunt descrise metodele de preparare a alimentelor recomandate; - o paleta vasta de retete si meniuri zilnice, proprii fiecarei varste. Desi scrisa de un medic, lucrarea este lipsita de termeni pretentiosi si este accesibila tuturor celor care sunt increzatori in faptul ca o alimentatie corecta inseamna sanatate. Incercand sa raspunda unei cerint...
Editura 

ALL