Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Carti in categoria Gastronomie

Ordoneaza
:
Gal, Ana Maria
Tip afisare:
Alimente si preparate culinare din bucataria romaneasca si internationala
-30%
Dictionarul explicativ cuprinde 1690 articole/cuvinte-cheie reprezentand denumirile uzuale si cele comerciale ale principalelor alimente folosite si comercializate in Romania (carne si produse de carne, peste, vanat, lapte si produse lactate, cereale si grupe de cereale, legume autohtone si de import, condimente si mirodenii, plante aromate, cafea si ceai, fructe autohtone si exotice), moduri de preparare ale alimentelor (<verbele bucatariei>), precum si preparate culinare (din bucatar...
Editura 

ALLFA

PRP: 29,90 Lei  20,93 Lei Afla cand va reveni in stoc
in curs de reaprovizionare